Gombai Pezsgőpince

2004-ben készítettem az első palack pezsgőmet és 2013 óta készítek forgalomba hozott palackban erjesztett pezsgőket.  Az évek során szerzett tapasztalataimat felhasználva készítek ma is pezsgőket, elsősorban a saját magam és vendégeim örömére. Évente 4-5 fajta pezsgőt készűl, elsősorban új magyar szőlőfajták felhasználásával. 

2013-ban indítottam útjára a Pezsgőpincét és kezdtem el önállóan foglalkozni a szőlő és bor világában a pezsgőkészítéssel. Az Orpheus, Odysseus, Amadeus, Taurus, Korai Bíbor és a Pannonfrankos új magyar szőlőfajták kiválóan alkalmasak itt az etyeki termőtalajon a pezsgőkészítésre.

A Pezsgőpince vezetésébe, koordinálásába bele tartoznak a szőlőterületi munkák, a szüreti teendők, a pincemunkák, a pezsgőkészítés, a brand építés és direkt értékesítés is. Az értékesítéskor az Újhegyen személyesen találkozok a vendégekkel és ajánlom a pezsgőimet, párlataimat.